Ιδρυτική Διακήρυξη των Ενωμένων Ελλήνων.

Εμείς ως απλοί Έλληνες σαν εσάς, όσα περνάμε την καθημερίνη μας ζωή που μας κάνουν πόλεμο απ’ τους ίδιους μας πολιτικούς και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε παρέα Ελλήνων για την επίθεση που αντιμετωπίζει η Εθνικής μας Κυριαρχίας, η Δημοκρατία και την Ελευθερία μας.

Σημειώνουμε αυτή η κίνηση που κάνουμε, δεν είναι κόμμα, δεν είναι κίνημα, δεν είναι ομάδα! Είναι μια παρέα Ελλήνων που σκέφτονται πιο Ελεύθερα και  Αισιόδοξα, γι’ αυτό και βγάλαμε την παρέα Ελλήνων την ονομασία «Ενωμένοι Έλληνες!»

Όταν ψηφίστηκε το πρώτο μνημόνιο μέχρι και σήμερα έχουν δημιουργηθεί πολλά κινήματα και κομμάτα, που έχουν το ίδιο στόχο. Σχεδόν παρακαλώ, και πολλές φόρες αναρωτιόμαστε γιατί δεν ενωνόμαστε όλοι μαζί, έφοσον μπορούμε να καταφέρουμε με την δύναμη των Ελλήνων, να διώξουμε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και να τιμωρήσουμε όσους ψήφισαν «Ναι σε όλα» και επίσης όσοι είπαν «Οχι σε όλα», είναι κι αυτοί συνένοχοι με το Μνημόνιο, (Αυτοί που έιπαν «Όχι σε όλα» γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, ότι αν φύγει ένα κόμμα, διαλύεται η βουλή και πάμε σε εκλογές. Οπότε μην νομίζουν πως γίνανε ήρωες ψηφίζοντας αρνητικά.)

Ας ξεκαθαρίσουμε τι ζητάμε απο εσάς. Αν θέλετε να έρθετε στην παρέα μας «Ενωμένοι Έλληνες»  να είστε σύμφωνοι με τους στόχους που ενώνει την παρέα των Ελλήνων, για να εναντιωθούμε στον κοινό εχθρό: Τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι στόχοι μας είναι οι εξής:

  1. Οχι στην Κάρτα του Πολίτη ή Chip RFID, διότι καταργεί την Δημοκρατία μας, την Ελευθερία μας και το Εθνός μας. 
  2. Να απαγορευτούν οι Αεροψεκασμοί πάνω απ’ το ενάεριο χώρο της Ελλάδος μας. 
  3. Παραδειγματική τιμωρία  για εσχάτη προδοσίας για αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια «Ναι σε όλα». Κι επίσης όσοι είπαν «Οχι σε όλα», τιμωρία για εσχάτη προδοσία ως συνένοχοι με τα Μνημόνια. 
  4. Οχι στην εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και κατάργηση Εθνούς. 
  5. Απαιτούμε την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων. 
  6. Αναγνώριση των Ελληνικών ΑΟΖ. 
  7. Να τηρήσουμε το Ελληνικόν μας Σύνταγμα και το άρθρο 120,παρ. 4 
  8. Δεν διαπραγματεύομαστε τα Εθνικά θέματα των: Βορειος Ηπειρος, Μακεδονία, Θράκη, Κύπρος, Ίμια, Αιγαίο είναι γη Ελληνικά! 
  9. Έξοδο απ’ το Ευρώ και επαναφόρα στο Εθνικό Νόμισμα στην Δράχμη και επάλαση των ξένων τραπεζίτων την Κρατική μας Τράπεζα της Ελλάδος.» 
  10. Δεν αναγνωρίζουμε πλέον την Ευρωπαική Ενώση και ούτε το ΝΑΤΟ, ζητάμε την Αναξερτησία της Ελλάδος.

Το σημαντικότερο εμείς ως Ενωμένοι Έλληνες, δεν ζητάμε Εκλογές από κανεναν. Ζητάμε να ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΟΥΜΕ για την Ελευθερία μας, την Αξιοπρεπεία μας και των Προγόνων μας. Μην περιμένουμε απ’ τα κόμματα της Βουλής και τα παλιά γνωστά πρόσωπα που δημιούργησαν νεά κόμματα. Διότι οι εκλογές θα είναι νοθείες υπό κατοχής Δ.Ν.Τ.

Δράσεις:

Οι Δράσεις είναι μια:  Ενημερώση στο κόσμο με φυλλάδια όποιος θέλει συμμετέχει και μοιράζουμε σε όλη την Ελλάδα και δεχτόμαστε σε συνεργασία με τα άλλα blogs,αρκεί να έχουμε τον ίδιο κοινό στόχο και σκοπό. Όσο μπορούμε αναλόγως τι θέμα θα έχει το φυλλάδιο και υπό ένα όρο, δεν αλλάζει και δεν φεύγει απ’ το φυλλάδιο για το θέμα «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ή CHIP RFID», διότι αυτή είναι η καρδιά της Ελευθερίας μας.

Θρησκεία μας:

Η θρησκεία μας είναι μια και μοναδική για την Πατρίδα μας: Ορθοδοξία! Σεβόμαστε τον Έλληνα που τα δικά του διαφορετικά πιστεύω. Οι Ήρωες του ’21 επαναστάτησαν με την Πίστη του αληθινού Θεού και ορκιστήκαν στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας. Ετσι ελευθερώθηκε η Ελλάς μας!

Και τέλος:

Λέμε όχι στις ΕΚΛΟΓΕΣ υπό κατοχή Δ.Ν.Τ., θέλουμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Όποιος συμφώνει μαζί μας μπορεί να στείλει e-mail να έρθει την παρέα των Ελλήνων και να ‘ναι σύμφωνος με την Ιδρυτική μας Διακύρηξη, και να ενημερώσουμε το κόσμο τι μας έρχεται και να πετύχουμε ως την εξέργεση των Ενωμένων Ελλήνων!

Καλή Λευτεριά!

Είμαστε περισσότεροι!
Είμαστε Ενωμένοι!
Είμαστε Έλληνες!

Μια Ανεξάρτητη Ελλάς!

Όχι στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην Παγκοσμία Διακυβέρνηση!
Όχι στην Κάρτα του Πολίτη ή chip RFID!
Καταργεί την Ελευθερία μας, την Δημοκρατία μας και το Έθνος μας!

Ενωμένοι Έλληνες!

Advertisements