Έγινε η δίκη σήμερα,24 Απριλίου 2012, η απόφασις:

Καταδικαστική η απόφαση του ναυτοδικείου Πειραιώς για τον Αθανάσιο Τσακάλη που κρίθηκε ένοχος για τις απόψεις του και την ιδεολογία που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook!!!
Η ποινή που του επιβλήθηκε: 4 μήνες φυλάκιση με διετή αναστολή (ποινή εξαγοράσιμη). Ο Αθανάσιος Τσακάλης επίσης επιβαρύνεται και με τα δικαστικά έξοδα.

Η Νέα Τάξη είναι εδώ, πιο φασιστικοί από κάθε μορφή Χούντας!

Δείτε πόσο πολύ πολεμούν άτομα που εναντιώνονται με πράξεις στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, στους Μασόνους και στην Κάρτα του Πολίτη!
Πράγμα που δεν θα κάνει ποτέ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κ.Κ.Ε., το ΛΑ.Ο.Σ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ., η Ν.Δ. το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., το ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και όλα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

Όποιος είναι Αντι – Νεοταξίτης αυτόν θα πολεμάει στο Σύστημα, γιατί είναι η μοναδική σωστή Ιδεολογία αντικειμενικά.

Όταν είσαι ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ γνωρίζεις τον πραγματικό ΕΧΘΡΟ που είναι οι ΣΤΟΕΣ!
Το ίδιο είχε γίνει σε μια δίκη για Γεγονότα της Παρέλασης της 28ης Οκτωμβρίου κάποιου που ισχηριστήκαν ότι φώναζε «Μασόνε Παπούλια Προδότη…»

Μείνετε όλοι σας κοντά και στηρίξτε άτομα και κινήματα Αντι-νεοταξικά, όπως Έλληνες Youtubers που έχουν μοιράσει χιλιάδες φυλλάδια κατά της Κάρτας του Πολίτη.
Κοντά σε κάθε δράση της Νέας Τάξεως, έξω στο δρόμο είτε με τηλεβόες, είτε με πορείες!

Επίσης στηρίζουμε μόνο κόμματα που είναι ΑΝΤΙ-ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ!
Γιατί πολύ απλά αυτά δε θα διαφημιστούν καθόλου από το ίδιο το σύστημα και είναι ίδιως μια ακόμα λύση στο αγώνα κατά της Νέας Τάξης!

Advertisements