Και ξαφνικά τον Απρίλιο, την κυβέρνηση την έπιασε ο πόνος για τους ιδιοκτήτες και τους «κακοπληρωτές λόγω δυστροπίας» ενοικιαστές:
Εξώσεις Εξπρές μέσα σε 20 ημέρες, με μόλις 15 μέρες καθυστέρηση πληρωμής του ενοικίου, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις των άρθρων 15 και 19 του Νόμου 4055/2012.
Οι ιδιοκτήτες μάλιστα για να καταφέρουν την έξωση, χαρίζουν τις οφειλές των ενοικιαστών στο Δημόσιο!!!!

Το αποτέλεσμα για τον κοσμάκη που έχασε τη δουλειά του και δεν έχει να πληρώσει: Άστεγες οικογένειες κοιμούνται όπου βρουν στο δρόμο!

Το αποτέλεσμα για τους ιδιοκτήτες που ελπίζουν ότι θα βρουν «καλύτερους» ενοικιαστές: Ξενοίκιαστα για μήηηηηηηηνες τα σπίτια, για τα οποία θα πρέπει κι από πάνω να συνεχίσουν να πληρώνουν χαράτσια κι έκτακτους φόρους! Κι αν καταφέρουν να τα νοικιάσουν, με τις απίστευτες αυξήσεις φόρων, κέρδος 0 (ΜΗΔΕΝ), δίνουν κι απ’ την τσέπη τους!

ΛΥΣΕΙΣ:

1. Μείωση του ενοικίου στο μισό, για να μπορέσει να μείνει ο ενοικιαστής

2. Ας μείνει δωρεάν, βρε αδελφέ! Θα μου πεις «Φιλανθρωπικό ταμείο είμαι εγώ;» Εντάξει, δηλαδή, προτιμάς να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ και να πληρώνεις την ψεύτικη κρίση τους, δίνοντάς τους όχι μόνο τα νοίκια, αλλά ΚΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ φόρους για να σώσεις τις Τράπεζες, το ευρώ, την ΕΕ, αυτούς τους ίδιους που ζουν σε παλάτια, παρά να σώσεις ανθρώπινες ψυχές! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, γιατί θα σου το πάρουν κιόλας στο τέλος ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΟΣ ΔΗΜΙΟΣ !!!

Ε.Κ.

Advertisements